Pizzasnegle til børn
⚙️ Sværhedsgrad: Let
⏱️ Forberedelse: 15 min
🍽️ ca. 20 stk
Ingredienser
- Dej:
- 25 g gær
- 3 dl lunken mælk
- 1 spsk olie
- 1 tsk salt
- 500 g hvedemel (ca.)
- Fyld:
- 1 lille dåse tomatpuré
- 150 g revet ost
- 100 g skinke i strimler (eller pølser skåret i små tern) og Oregano eller basilikum (tørret)
Redskaber
- Skål Dejskraber Piskeris eller ske Kagerulle Bagepapir Kniv (evt. børneknive) Pensel (kan bruges til lidt olie eller mælk
- hvis ønsket)
Sådan gør I
- Opløs gæren i den lune mælk. Tilsæt olie
- salt og derefter melet lidt ad gangen. Ælt til dejen er smidig. Lad dejen hæve i ca. 30-40 minutter under et viskestykke. Rul dejen ud til et rektangel med kagerullen. Smør tomatpuré ud over dejen. Fordel skinke/pølser og revet ost ovenpå. Drys med oregano eller basilikum. Rul dejen sammen som en roulade
- og skær den i skiver på ca. 2 cm. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir. Bag ved 200 °C (alm. ovn) i ca. 12-15 minutter
- til de er gyldne og osten smeltet.
