Pølsehorn til børn

Pølsehorn til børn

⚙️ Sværhedsgrad: Let ⏱️ Forberedelse: 15 min 🍽️ 16 stk

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl lunken mælk
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 50 g smør (smeltet)
  • 500 g hvedemel (ca.)
  • 8 pølser (del dem i halve) og 1 æg (til pensling)

Redskaber

  • Skål
  • Piskeris
  • Målebæger
  • Dejskraber
  • Bagepapir
  • Kagerulle
  • Pensel

Sådan gør I

  1. Opløs gær i den lune mælk i en stor skål. Tilsæt sukker
  2. salt og smeltet smør. Rør melet i lidt ad gangen
  3. til dejen er blød og smidig. Dæk skålen til med et viskestykke
  4. og lad dejen hæve i ca. 45 min. Del dejen i 2 kugler og rul hver kugle ud til en cirkel. Skær cirklen i trekanter (som en pizza). Læg et stykke pølse på den brede ende og rul trekanterne til små horn. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg. Bag ved 200 °C (alm. ovn) i ca. 12-15 min.
  5. til de er gyldne.